Live and Work – Životní styl nové generace

Live and Work – Životní styl nové generace

​V dnešní době, kdy se svět stále více soustředí na flexibilitu a pohodlí, přichází inovativní spojení pracovního a osobního života na jednom místě - Live and Work. Tento koncept představuje revoluci v tom, jak lidé vnímají svůj osobní život a pracovní prostředí.

V rámci konceptu Live and Work jsou vaše moderní high-tech kanceláře jen pár kroků od vašeho apartmánu v HONEST Říčany. Toto propojení přináší jednodušší život a více času pro vás, kombinuje efektivní pracovní prostor s pohodlným ubytováním a přináší zcela novou úroveň komfortu a produktivity A pokud si chcete dopřát krátkou přestávku nebo se setkat s kolegy mimo pracovní prostředí, můžete zavítat do kavárny The Miners Coffee přímo v budově.

Komunita v rámci Live and Work pak poskytuje prostředí plné inspirace a spolupráce pro podnikatele a profesionály, kteří ocení možnost sdílet nápady, projekty a společně růst. Bude jim k dispozici podcastové studio, meeting rooms a také event room pro společné události.

HONEST Říčany: Vychutnejte si zážitek z pronájmu bez starostí.

V HONEST Říčanech se můžete těšit na flexibilitu a bezstarostný životní styl. Zrušili jsme kauce a poplatky a vytvořili 360° životní styl s vynikajícím vybavením, high-tech pracovními prostory a komunitními akcemi. Plně vybavené apartmány, včetně kuchyňského koutu, nábytku, dekorací, ložního prádla a dalšího, ulehčují život nájemníkům, kteří se nemusí starat o žádné detaily. Stačí si přinést osobní věci a ubytovat se.

HONEST Workspaces jsou ideálním místem pro všechny, kteří hledají flexibilní pracovní prostor s veškerým komfortem. Díky konceptu Live and Work jsou naše moderní a plně vybavené kanceláře jen pár kroků od vašeho apartmánu Máte na výběr mezi privátní kanceláří, dedicated deskem nebo hot deskem. Dedicated desk poskytuje specializované pracovní místo, zatímco hot desk vám umožňuje vybrat si z mnoha různých pracovních míst. Pro vaše schůzky a prezentace jsou k dispozici jednací a konferenční místnosti, včetně event roomu pro společenské události. Pro všechny inovátory, technologické nadšence a kohokoliv pracujícího na dálku jsou naše prostory ideální volbou. Navíc, komunita v rámci konceptu Live and Work je ideálním prostředím pro sdílení nápadů, spolupráci a vzájemnou inspiraci.

Více informací na https://honestricany.cz/